Ir al contenido principal

Android


Android

Android és un conjunt de programari per a telèfons mòbils que inclou un sistema operatiu, programari intermediari i aplicacions. Google va comprar el desenvolupador inicial del programari, Android Inc., el 2005. El sistema operatiu per a mòbils d'Android es basa en una versió modificada del nucli Linux. Google i altres membres de l'Open Handset Alliance van col·laborar en el desenvolupament i llançament de l'Android. L'Android Open Source Project (AOSP) té l'objectiu de mantenir i continuar desenvolupant l'Android. El sistema operatiu Android és la plataforma per a telèfons intel·ligents amb més vendes.

Android té una gran comunitat de desenvolupadors que escriuen aplicacions ("apps") que estenen les funcions dels dispositius. Hi ha actualment unes 300.000 aplicacions disponibles per a l'Android. Google Play, prèviament conegut com a Android Market, és el dipòsit d'aplicacions en línia oficial de Google, tot i que també es poden descarregar per llocs web de tercers. Els desenvolupadors escriuen principalment en Java, controlant el dispositiu mitjançant biblioteques de Java desenvolupades per Google.

Robot d'Android

La historia de android

Va ser desenvolupat inicialment per Android Inc , una firma comprada per Google e2005.19 És el principal producte de l'Open Handset Alliance , un conglomerat de fabricants i desenvolupadors de maquinari , programari i operadors de servicio.10 Les unitats venudes de telèfons intel · ligents amb Android situen en el primer lloc als Estats Units , en el segon i tercer trimestres de 2.010,20 21 22 amb una quota de mercat de 43,6 % en el tercer trimestre.23 a escala mundial va aconseguir una quota de mercat del 50,9 % durant el quart trimestre de 2011 , més del doble que el segon sistema operatiu ( iOS d'Apple, Inc. )

Comentarios

Entradas populares de este blog

Joc app inventor

https://docs.google.com/uc?export=download&id=1-pPfI_ERBefZug3yz2EQSSQ0_yLIzvKh Aquest es el meu joc que es basa en fer moure una pilota sense xocar-se amb les parets, i fents que entri en un forat negre. Hi han tres nivells i al final el joc es amb teletransportacions, d'una manera una mica més complicada. El joc es fa aixi:

COMENÇA LA RIVALITAT ENTRE LES EMPRESES

 Tot comença amb L' IBM es una companyia americana de tecnologia amb molta historia. Ells fabriquen i comercien harware i softwares. IBM feia ordinadors molt potents com el "Mare Nostrum" que esta en barcelona. Logos de IBM al llarg de la historia. El MARE NOSTRUM es l'ordinador més potent d'Espanya, es va posar en marxa al 2005 i te una capacitat molt gran per fer calculs. Al 1943 IBM  va inventar ENIAC , una màquina gegant considerada la primera de proposit general totalment digital. L'ENIAC va costar 500000 dolars i es va aturar al 1946 per actualitzar-le. Al  1944  Howard H. Aiken per IBM va inventar el primer ordinador electromagnètic anomenat  Mark I ,  subvencionat per IBM.  L'ordinador  feia servir senyals electromagnetiques per moure parts mècaniques .   La màquina feia els calculs una mica lents. Més tard cap al 1948 es va inventar el transistor, un component electrònic que s'utilitza com a amplificador.  El tran