Ir al contenido principal

EFECTE DE LA TECNOLOGÍA




Aquest viedeo es molt curiós. Podem observar com la tecnología va evolucionant i cada cop la familia esta més enganxada. La tecnologia es bona i ens fa la vida més fàcil, peró tampoc podem abusar de ella, perque al final no tenen vida sociable ni amb la seva familía.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Joc app inventor

https://docs.google.com/uc?export=download&id=1-pPfI_ERBefZug3yz2EQSSQ0_yLIzvKh Aquest es el meu joc que es basa en fer moure una pilota sense xocar-se amb les parets, i fents que entri en un forat negre. Hi han tres nivells i al final el joc es amb teletransportacions, d'una manera una mica més complicada. El joc es fa aixi:

COMENÇA LA RIVALITAT ENTRE LES EMPRESES

 Tot comença amb L' IBM es una companyia americana de tecnologia amb molta historia. Ells fabriquen i comercien harware i softwares. IBM feia ordinadors molt potents com el "Mare Nostrum" que esta en barcelona. Logos de IBM al llarg de la historia. El MARE NOSTRUM es l'ordinador més potent d'Espanya, es va posar en marxa al 2005 i te una capacitat molt gran per fer calculs. Al 1943 IBM  va inventar ENIAC , una màquina gegant considerada la primera de proposit general totalment digital. L'ENIAC va costar 500000 dolars i es va aturar al 1946 per actualitzar-le. Al  1944  Howard H. Aiken per IBM va inventar el primer ordinador electromagnètic anomenat  Mark I ,  subvencionat per IBM.  L'ordinador  feia servir senyals electromagnetiques per moure parts mècaniques .   La màquina feia els calculs una mica lents. Més tard cap al 1948 es va inventar el transistor, un component electrònic que s'utilitza com a amplificador.  El tran